Beschermingsbewind

Wildervank Beheer en ZZP-Administratie;

Voor een startende ondernemer, al of niet als ZZP-er kan het opzetten van zijn/haar bedrijfsadministratie een lastige zaak zijn. Vanuit mijn ervaring uit de Accountancy-branche en MKB kan ik u behulpzaam zijn een administratie op te zetten en te onderhouden. In een persoonlijk contact kunt u direct met vragen bij mij terecht. Laagdrempelig, spontaan en doorzetting is mijn specifiek karakter. Geen 9 tot 5 principe maakt het mogelijk om bijvoorbeeld ook in de avonduren een vraag te kunnen stellen.

 

Werkwijze;

In een online webapplicatie naar keuze wordt de administratie opgezet en begeleid ik u naar het zelfstandig doen van uw administratie.
Omdat ik kan inloggen in uw administratie kan ik u ook op afstand volgen en zo nodig corrigeren zodat uw administratie altijd 'up to date' is.


Aangifte Inkomstenbelasting-zakelijk;

Als ZZp-er heeft u meestal een eenvoudige administratie. Voor uw aangifte Inkomstenbelasting wordt een daarvoor benodigd financieel rapport samengesteld.

Eigen Accountant;

Uw accountant verzorgt uw jaarrekening. U doet zelf de financiële administratie maar u zit regelmatig tegen een achterstand aan te werken. Ik kan voor u de noodzakelijke administratie verzorgen en/of aanvullen zodat u altijd op tijd de stukken bij uw accountant kunt inleveren. Zo kunt u zich volledig bezighouden met uw eigen werk, want dat is waarvoor u ondernemer bent geworden, uw passie! Daarbij is het altijd handig iemand achter de hand te hebben die de taal van uw accountant verstaat. Als backup kunt u altijd een beroep op mij doen. Altijd handig toch?!